:')

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 28 May 2011

MY BF yg BARU (:

hey my bf sihat ? hehe nie lah bf ain yg baru ! yg lama mana ? huhu tak boleh guna dah lah .kesian kan dia ? takpe, nie sebagai pengganti awak tahu bloggie sayang ? iyee sudah tgk keseluruhan blog ain nie ? smart, cantik, comel bukan ? terutama sekali HEADER dia .kan kan ? penat tahu buat semua nie ! ceh ceh, sudah lah yea perasan ain ! bukan ain yg buat pun ! nak tahu sape ? my sister lah sayang ! NIEA QIEFSYA and YDAA DIEHA .terima kasih korg ! suka okay tgk header tu ! sweet sgt sgt :D mmg kena lah dgn link blog ain nie ^^ huhu act akak balik kL hari tu, mcm2 dia ajar nak edit blog .hehe kalau tak, satu apa pun ain tak tahu :D nie lah hasilnya .act, header sebelum nie ain buat sendiri .header sebelum nie nampak simple jea, tak cantik mcm header skrg ! ain pun tak tahu diorg dah buat header baru untuk ain, tadi baru tahu bila kak ydaa im kat fb .bila buka jea, hoho SURPRISE ! 

GADIS LOLIPOP BERCELOTEH kenapa bagi nama nie ? huhu comel kan ? nak tahu kenapa ? hehe ain suka makan LOLIPOP !nama nie pun idea akak ain yg tersayang ! huhu 


yeah, that's my fav lolipop ! lolipop nie boleh buat ain cair tahu ?

so, sape2 nak pujuk ain bg jea lolipop nie atau pun COKLAT ! iyee, coklat pun salah satu fav ain jugak ! 


ha nie lah coklat fav ain ! suka okay coklat nie ! lebih nikmat kalau coklat nie cair dalam mulut :D

okay skrg mmg rasa nak makan benda2 nie semua ! sb tu GEMUK yea ain ! haha kisah apa kan kan ? :P MR.S tak suka saya gemuk ! hehe so, sebelum dia membebel, better control makan yea ain :D okay that's all for today ! tak tahu nak cakap apa dah .btw, to niea and ydaa thanks okay sayang sayang ain nie .love it ! 


ikhlas dari
NURUL A'IN :)


1 comment: