:')

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 29 May 2011

Dapat COKLAT lagi ^^

selamat petang semua ! ceh ceh, sejak bila tah ain pandai ucap selamat mcm tu :P harus lah kena pandai kan ? blog baru, semua kena tukar ! takkan nak yg sama jea kan .hoho ^^ nak tahu apa aktiviti hari nie ? takde aktiviti yg best pun ! huhu sedih gila -,- aktivitinya hanya DUDUK TERPERAP DALAM BILIK yea tu lah aktiviti seharian ain kat rumah -,- nie baru 2 hari cuti sekolah bermula, nak kena tggu lagi 2 MINGGU ! OMG ! nak buat apa jea ? nak tggu balik kg, mcm lambat lagi jea ! at least kalau balik kg, ada lah jugak aktiviti nak buat .tp, yg sedihnya kena tinggal MR.S selama SEMINGGU okay ! boleh tahan ke ? dah dua hari tak jumpa pun, dah mcm org gila nie .apa lagi seminggu ? -_____- <--------okay nie muka ain yg paling comel ! ZZZzZzzZzZ PERASAN ! iyeee nak buat mcm mana kena lah terima tak jumpa awak seminggu b ! -,- nnt penyakit RINDU menjalar dalam badan ain nie ! aww, gatal ! 


okay, dalam bosan2 hari nie ada satu benda yg buat ain happy sampai tak boleh duduk diam ! nak tahu apa ? ain dapat COKLAT lagi ! hoho suka tahu ? ^^



nie coklat ain ! sayang okay nak makan takut habis ! :D

tp, dari tadi lagi rasa nak makan jea coklat tu ! and dari tadi jugak buka peti ais tu nak tgk coklat tu selamat ke tidak :D bukan boleh percaya org dalam rumah nie .kang kejap jea coklat tu hilang ^^ jangan sesiapa amik coklat ain ! ain punya :D hoho tamak gila ! eh, harus lah ! my fav okay .nak tahu jugak ke sapa bagi ? mcm tak perlu jea :P okay lah ain bgtahu lah .


MOHD' NADZRY (:

yea, si dia yg bagi ain coklat tu ! that's my best buddy okay ! jangan pikir lain :D kteorg mmg rapat dah mcm adik beradik ^^ apa motif dia bagi coklat ? haha tanya dia sendiri :D thanks okay mohd' nadzry ! hari nie aku tak merajuk pun, kau bagi aku coklat .takpe, maybe sb kau dah buat aku bosan semalam, sb kau lambat bagi novel ! okay maybe kau rasa serba salah ! haha :D takpe maaf di terima sb kau dah bg aku coklat tadi ! 

okay that's all for today, menanti MR.S reply mcg -,- LAMBAT ! iyee, dia keluar tinggal ain sorg2 kat rumah nie -,- mmg best !

LOTS OF LOVE
NURUL A'IN (:


No comments:

Post a Comment