:')

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 5 June 2011

pfft -_____- bosan, sakit hati, bengang !

dear bloggie, today ain bosan gila lah babe -,- bangun jea pagi tak tahu nak buat apa .okay, awak bgn pagi ke ain oi ! :D haha sorry dah lama tak update, BECAUSE you all tahu2 lah sejak akak ain balik penang mmg ain susah nak online dah .sb laptop takde .yee, kalau nak online tanpa laptop akak pun boleh jea, tp ayah ain nie kedekut sikit ! nak bg pinjam broadband dia tu payah benar ! -,- hai, kenapa lah dia pegi potong streamyx dulu ! kalau tak, takde lah timbul masalah mcm nie -_____- so, sabar jea lah dgn ain nie kalau ain dah lama tak menjenguk awak yee bloggie <3

hari nie takde buat apa pun, bosan sgt2 okay ! tadi keluar pun pegi makan .yee hari nie jugak mmg org suka buat ain bengang ! -___- mula2 MR.S buat ain bengang .hm dia tu, mentang2 jauh dgn ain, dia nak buat perangai -,- pagi tadi ain online, then tgk dia punya wall fb .hm bengang+sakit hati -,- yee ain diam jea, sb malas nak gaduh .yela, dah lah jauh kalau gaduh nnt lagi susah .so, better DIAM ! pastu, dia mcg ain pulak dia cakap dia nak pegi kenduri kat bangi .okay, ain tak kisah dia nak keluar tp susah sgt ke nak mcg ain ? lepas dia bgtahu tu, lgsg tak mcg -,- haish, suka hati awak lah b -______- <-------- banyak kali dah buat muka mcm nie ! ingat comel ke ain ? yee, tahu tak comel -,- *mengarut sudah !

yg buat ain lagi bengangnya hari nie, ayah ain beli kan akak ain phone baru ! yee nak tahu phone apa ? phone HTC okay ! yee, mmg tersangat bengang ! -,- ain dah lah minat gila phone tu, tp last2 akak yg dapat ! mmg bengang sgt2 okay ! dah lah tgh bengang dgn MR.S pastu bila dapat tahu akak dapat phone tu, lagi lah -,- haish takpe, biar lah ain tak dapat pun :'( 

hm mmg semua org suka buat ain mcm nie kan :'( ain dah lah rindu gila dekat MR.S .tak tahu lah dia rindu ain ke tak .kalau tak mcg pun, tgk dia relax jea .hm biar lah -,- malas nak pikir ! okay that's all for today :'(

LOTS OF LOVE
NURUL A'IN (:

No comments:

Post a Comment