:')

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 12 June 2011

kedah-kL ^^

hoho hey dearbloggie, ain dah sampai kL ! yeay, sangat suka okay sayang <3 huhu duduk kg ada boring, ada happy and mcm2 lagi ^^ sb apa happy ? sb ada NEIA QIEFSYA, YDAA DIEHA, KAK WANIE and KAK DAI ^^ suka okay <3 bila diorg ada, at least ain ada teman nak berbicara :D hari pertama diorg ada kat sini, kteorg keluar .mula2 pegi, PACIFIC sb kak wanie nak cari kain untuk raya kot .then, sampai sana bukan kain yg kteorg beli .kteorg pegi melantak .haha masing2 lapar, padahal baru lepas breakfast kat rumah :D lepas menlantak, ain jumpa alat penimbang kat situ .apa lagi, ain dgn semangatnya nak menimbang berat kat situ .hoho berat sudahmencecah 50kg yee -,- mmg sgt berat ! semua kakak2 ain menimbang berat masing2 .haha lepas dah timbang, semua buat muka risau jea :D sb berat badan semua dah naik ! ^^  lepas tak jumpa kain kat situ, akak ajak pegi TESCO pulak .masuk jea pintu masuk tesco tu, bau DONUT BIG APPLE menusuk ke dalam rongga hidung masing2, haha apa lagi kteorg straight pegi sana terus .beli bawa balik kat rumah, sorg dapat 2 biji donut :D tak insaf lagi, lepas dah timbang berat tadi .ish2 :D 

tujuan kteorg pegi tesco, nak cari kain jugak .tp, mcm biasa kteorg tak beli kain pun .beli benda lain .lepas dah puas jalan2 dalam tesco tu, nak keluar jea tesco, kak ydaa nak beli sosej pulak ^^ yee, dia lah org yg paling kuat makan kat situ ! sebelum tu dia dah belanja kteorg makan aiskrim dah, nie dia nak makan sosej pulak :D adui, kteorg semua TERikut sekali nak makan jugak :D haha makan makan makan jea ! balik dari tesco, kteorg semua pegi rumah mak ngah ain pulak .dia ada buat makan2 .yee, makan lagi :D donut yg beli tadi pun tak sentuh lagi ^^ lepas dah puas melantak kat rumah mak ngah, kteorg balik rumah .sb badan dah penat, dah melekit semua .so tak selesa -,- nak mandi ! balik rumah, ain terus pegi mandi .lepas mandi, duduk lepak2 depan tv then makan lagi ! makan donut pulak .aduhai, mmg duduk sana makan jea .gemuk lah aku ! -,- 

keesokan harinya, abah bawa kteorg semua pegi makan laksa kat kuala perlis .yee pegi kuala perlis, semata2 nak makan ! bijak sekali :D tp, ain tak makan laksa pun .SEBAB laksa mmg tak sedap ! ain mmg tak makan ! busuk :P tp, lepas abah bawa makan laksa, abah bawa pegi makan cendol kat CHANGLUN .pehh, cendol kat situ mmg terbaik okay ! kat itu, ain sorg jea makan .sb tadi diorg makan laksa, ain tgk jea :D so, skrg ain makan, diorg pulak tgk .adil okay ? haha :D balik dari kuala perlis kteorg tak rehat lgsg nie, terus pegi rumah nenek ain .sb kak wanie dgn kak dai nie, teringin nak jalan2 kat sawah padi :D yee mmg tepat sekali tempat yg dituju ! rumah nenek ain belah ayah, betul2 sebelah sawah padi .sgt best okay ! nak tgk gambar2 kteorg ? huhu check this out ^^







nie lah gambar2 kteorg, nampak happy gila kan ? yee mmg TERSANGAT lah happy time nie .hoho lepas duduk lepak rumah nenek ain pulak .malam tu, kteorg pegi kedai kek paksu ain ! amik kek kat sana .haha mcm2 kek kteorg amik .makan lagi ! adui, makan kek malam2 -,- mmg gemuk ! 

okay, skrg ain kat kL dah .diorg pun dah balik penang, mmg best lepak dgn diorg :D happy sgt okay <3

okay, now dah ada kat kL nak jumpa, lepak, gelak, berguaru, and mcm2 lagi dgn MR.S, FATIN NAJIHAH <3 

miss korg sgt2 tahu ? okay, that's all for today (:

LOTS OF LOVE
NURUL A'IN (:






No comments:

Post a Comment