:')

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 18 June 2011

happy father's day Encik Mustafa Bakri (:

dearBLOGGIE (: hey, lama benar ain tak update kan ? hoho broadband takde seminggu oh -,- ayah bawa pegi kerja, dia pun takde kat rumah seminggu .so, hari nie baru ain dapat online :D hoho suka sgt okay ! 

esok father's day right ? korg dah wish untuk ayah korg ? kalau belum, tunggu apa lagi pergi lah wish :D huhu tp, sedih lah ayah ain takde kat rumah skrg so tak dapat nak celebrate father's day lah :( dapat wish pun jadi lah kan kan ?

|
|
|
|
|
V


hee that's my lovely father lah <3

Mustafa Bakri b Salleh (:

abah, iloveyousomuch ! you are my best father in the world ! handsome tak ayah saya ? hoho haruslah kan ? nampak jea garang nie, tp takde lah garang sgt .

btw, happy father's day abah (:

hui, bosan betul harnie .hari nie ain bangun awal lah jugak, MR.S pun terkejut ain bangun awal .hoho jangan nak terkejut sgt lah kan yunk ? bangun awal pun hari nie sb mak ain ajak teman dia pegi ts .pegi tgk tournament bowling office dia .ain pun bangun, terus mandi then siap2 .haish, bila dah siap2 cantik semua *ceh, perasan ! -,- tetiba mak ain cakap tak jadi pegi pulak -____- okay, mmg best lah kan .ain siap semua, semata2 nak DUDUK RUMAH ! yee, sangat happy -,- untuk memujuk ain yg mmg tgh marah nie, mak ain nak ambik hati balik lah konon dia ajak pegi jalan kat VIVA (:

sebelum pegi viva tu, teman mak ain pegi grand continental .hantar baju ayah ain, then baru pegi viva jalan2 .hui, ingatkan best lah dapat jalan2 kat viva tu .rupanya bosan gila -,- memenat kan jea .dah lah nak cari kereta kat parking tadi, tak jumpa :D adoi, lawak betul .menyakitkan kaki jea cari kereta tadi .duii, nasib baik jumpa kalau tak, mmg berkhemah ain kat situ :D

tadi, dapat mcg dari auntie mimah :D lama weh tak jumpa dia ! rindu <3 dia ajak pegi kenduri esok kat bukit damansara ! yeee, esok takde lah bosan sgt ! mmg ain nak ikut dia :D tp, kesian pulak mak ain nak kena tinggal sorg2 kat rumah -,- tp, mak ain suruh pegi .mcm mana ? -___- ahhh, pegi jea lah .lagi pun esok mak ain nak keluar dgn kawan dia (:

haish, ain tgh teringin nak makan coklat nie -,- sb mmg skrg tgh tension gila ! duii, memikirkan pasal MR.S nie .baru2 nie kteorg gaduh .yee mmg salah ain, tp dia pun tak perlu lah nak emosi sgt sampai layan ain pun mcm apa jea -___- mmg sgt sgt sedih :'( setelah sekian lama ain tak online, bila ain online tadi tgk profile fb dia duhh -___- mcm biasa lah kan, mesti ada nama ****** ****** kat wall dia tu :'( kenapa eh ? PERLU sangat ke ? tgk diorg comment pun, pergh mmg sakit hati weh ! kalau ain layan lelaki, gedik dgn lelaki dia marah gila .tp, kalau dia buat semua tu dia tak pernah pikir perasaan ain kot :'( 

banyak benda dah ain sabar dgn dia -,- sb ain tak nak gaduh ! kalau gaduh, tgk lah jadi mcm nie -_____- kalau ain cakap pasal PEREMPUAN tu, dia mesti cuba mengelak ! haish, nasib ain ada dua org yg boleh faham ain skrg .diorg mmg TERBAIK (: diorg pengganti akak ain .selalu kalau akak ain ada, dia lah tempat ain bercerita semua .sejak dia masuk study, ain dah takde sape nak bercerita melainkan FATIN NAJIHAH .awak mmg kawan terbaik syg (: sejak dia couple dgn AMIERUL AFIEZAL bf dia jugak, jadi tempat ain bercerita lah kdg2 :D diorg nie mmg terbaik ;) suka lepak dgn diorg .okay, korg jea tempat ain bercerita yeee fatin ayon :D 

okay that's all for today, nie jea lah aktiviti yg ain buat hari nie .sampai nak tercabut kaki :D eh, jap jap okay skrg mmg ain rasa nak tgk wayang :D nak tgk 321 cinta <3 bila boleh tgk nie ^^ okay dah, bye <3

LOTS OF LOVE
NURUL A'IN (:

No comments:

Post a Comment