:')

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 27 June 2011

woot woot ^^

dearbloggie (:
heyy sayang, sekian lama tak update nie .hoho rindu rindu awak lah sayang <3 yeee dah lama tak update nie sampai tak tahu nak tulis apa -____- takde cite lah sayang .

okay, just nak cite yg ain dah dapat kertas exam .huhu sebenarnya dah lama dah dapat .tp, lupa nak cite kat awak sayang .okay, skrg ain cite .ya Allah, mmg sgt teruk result exam pertengahan nie .macam org tak pernah bersekolah padahal datang sekolah jea setiap hari, tp otak nie lembab -,- berubah lah yeee a'in .jadikan result awak yg mcm apa tu sebagai pengajaran .jgn nak tidur jea dalam kelas, jgn nak merayau jea mcm org takde hala tuju, jgn nak memekak jea dalam kelas mcm org gila yeeeee :D hoho teruk rupanya perangai ain nie ^^ biasalah budak tak berapa nak matang :P 

start dapat jea kertas exam, ain dgn budak kelas 4E yg lain iaitu wana, zana, nadzry, amir, fikri, yunus, izzat, and hafizul kteorg buat perjanjian .hoho ! mcm bagus sgt jea nak buat perjanjian bagai :D antara isi kandungan nya.......

|
|
|
|
V

  1. jangan mencarut !
  2. jangan menyampuk, mengutuk cikgu !
  3. jangan poteng kelas !
  4. homework mesti siap !
yeee tu lah antara perjanjian kteorg .hoho kalau sape melanggar perjanjian tersebut dikenakan denda sebanyak RM1 .mmg hari pertama kteorg menjalankan perjanjian tersebut, banyak kteorg dapat kumpul duit tu ! huhu dalam sehari ada lah 2 3 orang makhluk Allah nie yg tak reti nak jaga mulut, dan telah menderma kan RM1 tu ke dalam tabung 4E :D haha padan muka ! termasuk lah ain jugak pun -____- *banyak cakap pulak minah sorg nie, dia pun sama :D dgn cara nie, kteorg boleh mengubah perangai kteorg yg mcm kanak2 ribena nie menjadi pelajar cemerlang ! cehh, cemerlang sangat lah tu ? yeeee kalau usaha diteruskan, insyaAllah boleh kan ? doakan kteorg berjaya (: tp, still ada jugak yg liat nak membayar dendanya -___- nie mmg boleh menaik kan kemarahan ain, wana dan zana ! duhh, terutamanya budak lelaki nie .kedekut ! -,- kalau tak nak bayar, jaga mulut anda masing2 yeeee ! tak pun, sebelum pegi sekolah gam mulut tu .senang sikit ;)

hari nie, takde pape pun yg jadi .just boring jea dalam kelas tu, duduk mcm org gila -,- yeeee ain jea perempuan dalam kelas tu, yg lain pegi mengedik a.k.a pegi latihan formasi sekolah ^^ yeeee gedik ke ? haha ain pun tak tahu .mmg tinggal ain sorg2 dgn budak2 lelaki tu -___- hadoi, penat lah asyik kena kacau kena buli dgn diorg nie .ohhh tunggu lah korg nnt zana dgn wana ada, jgn harap korg nak buli aku lagi ! reti ? -____- balik sekolah tadi, terus membaring kan diri dekat atas tilam empuk saya ^^ wink ! terasa mcm baring atas kapas ^^ cehh, mmg tertidur kejap tadi :P bangun dari tidur, pegi mandi lepas tu tgk tv ! yeeee tgk cite fav ain lah .apa lagi, BOYS OVER FLOWERS .
|
|
|
|
V


nie antara watak dalam cite tu .woot woot, yg tengah tu hero dia ! hoho LEE MIN HOO .iloveyou <3 haha marah MR.S kang :P handsome kan kan ? aip, jangan tenung lama sgt lah kan ! jelous nie ^^

lepas tgk cite tu, ain mencuba nasib untuk minta broadband kat ayah .hoho akhirnya, dapat jugak ! tu yg terus online semua .suka okay ! skrg tgh melayan maharaja lawak .yeee ain tahu dah habis dah pun, tp ain baru nak tgk .kesiankan ? untung lah sape ada astro warna ! -____- tp, ain tahu jugak sape menang :D SEPAH ! minat gila dgn lawak diorg ! bukan minat lawak jea, dgn org2 nya sekali :D terutama sekali SHUIB .hoi, tak tahu lah kenapa ain minat sgt dgn dia nie .sb ain minat dia lah, ain jadi suka dgn sepah nie <3 :D

|
|
|
|
V


tgk lah shuib comel okay ! heee diorg nie jugak nnt jadi artis jemputan untuk makan malam amal kat sekolah ain nnt ! okay, mula2 tahu mmg terasa excited lebih nak pegi .tp, tiket mahal gila -____- adoi, tak kesampaian nak jumpa shuib ! mcm mana ? -___-

okay dah, nie jea nak cite .eh, dalam takde cite haaaa ambik kau panjang pulak ain menaip :D
tak perasan :P
okay last ain nak cakap ILOVEYOU MUHD SHAMIRUL <3

|
|
|
|
V


MUHD SHAMIRUL <3

okay dah, tu jea ain nak cakap (:
that's all for today .

LOTS OF LOVE
NURUL A'IN (:

2 comments: