:')

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 2 July 2011

1 murid, 1 sukan xD

dearbloggie,
hari nie nak cite pasal 1 murid, 1 sukan :D 
okay, hari nie for the first time, ain bangun sendiri nak pegi sekolah .cehh, ain yg kejut mak ain bangun pagi tadi :D wah, bangga tahu ? yeee ain nie jenis yg susah bangun, tetiba tadi boleh bangun sendiri pulak .yg pelik, ain pulak yg kejut mak ain pagi2 tu .selalu dia yg kejut ain xD pagi2 buta tadi, ayah ain dah buat lawak -,- duhh, mimpi lagi kot dia tu xD okay, mcm nie cite dia .pagi tadi, dia kejut adik ain bangun, adik ain pun kena pegi sekolah jugak .so, dia kejut lah .nie antara dialog percakapan antara ayah dgn adik ain 


|
|
|
|
V

ABAH: adik, bangun ! kata nak pegi tisyen jap lagi .
ADIK: mana ada tuisyen lah hari nie .
ABAH: haaa ? habis tu nak pegi mana ?
ADIK: lah, nak pegi sekolah lah ada sukan .
ABAH: haaa ? nak pegi PEKAN ?
ADIK: haha bukan lah, nak pegi sekolah ada SUKAN !

dui, abah mmg lawak tahu ? ain yg tgh makan tu tergelak gila2 pagi tadi .haha pagi2 buat lawak pulak, okay lah maybe abah nak buat kteorg happy sebelum pegi sekolah -,- okay SO SWEET ABAH :D mmg kteorg happy sgt bila pegi sekolah tadi xD

kat sekolah tadi, takde yg best sgt pun .just tgk org lumba lari, tarik tali semua .then lepak dgn MR.S xD suka okay ;) balik jea terus membongkang atas katil .hoho pastu tertidur sampai pukul 6 lebih .teruk ! haha MR.S pun sama jugak, kalau ain tak kejut tah pukul berapa lah dia nak bangun tu .

hm okay, skrg tgh mcg dgn MR.S ! yeeee dia tgh emosi .kenapa tah -,- bila tanya, dia cakap dia okay jea .hm tolong lah awak, jgn nak tipu saya .saya bukan baru kenal awak semalam ! hm kalau saya ada buat salah lagi, saya minta maaf okay (: tak suka lah gaduh2 nie, setiap hari mcm nie .sampai bila ? :'( 

okay that's all, tak tahu nak taip apa dah -,- okay, nie dah lari tajuk dah nie .ahhhhh biar lah -,-

LOTS OF LOVE 
NURUL A'IN (:

No comments:

Post a Comment