:')

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 12 July 2011

AIN oh AIN -___-

hey sayang ! lama tak update awak lah ^^ rindu tak ? haha harus lah .hoho tak tahu nak story apa meh -,- sb tgh takde mood ! okay, mmg tgh melayan emosi nie ! MR.S emosi jugak dari tadi nie -____- tak tahu kenapa .hm cuba nak ambik hati dia balik ! tp, ain tak reti ! duhh, teruk lah awak nie ain oi ! kesian lah MR.S dapat gf mcm kau nie ain oi ! 

hm, sorry sayang tak dapat nak jadi yg terbaik untuk awak !

dui, jangan nak emosi sgt lah ain ! tp, kena jugak :'( ain sejak dua menjak nie boleh dikatakan setiap hari asyik gaduh jea dgn DIA .kenapa eh ? boleh tolong tak, bagi pendapat korg ke apa-2 .hm bak kata DIA, kteorg nie dua-2 keras kepala ! masing-2 tak nak mengalah .yeeeee DIA cakap jugak, dia dgn ex dia pun 2 BULAN sekali gaduh ! waaaaa, UNTUNG LAH B ! 

saya nie bukan jenis mcm ex-2 awak tu b ! jenis cepat mengalah .that's why awak dgn ex-2 awak tu tak kerap gaduh mcm kita nie ! 

hadoi, first ain update nie pun dah story pasal gaduh apa semua -___- sepatutnya, ain dah lama tak update nie, story lah benda yg mengembirakan :'( hm yeeeee takde benda yg buat ain gembira pun .

SAMPAI BILA ?

bila semua nie nak habis ? setiap hari ada jea yg tak kena ain buat kat mata DIA .ain nie jahat sgt ke ? haha maybe lah kot, sb tu dekat mata DIA ain yg salah .yeeeee ain mengaku, ada jugak ain buat dia marah, sakit hati and seangkatan dgn nya .hm yeeeeee dia tak pernah buat salah kan ? okay, ain mmg tak nampak ! dalam fb dia, mcm-2 ain dah baca ! sakit hati ? haha harus lah sayang (: 

dia selalu cakap dekat ain 'untunglah banyak lelaki kan' waaaaa DIA ? haha malas nak cakap lah .haish apa-2 pun saya sayang awak b (: 

awak cakap lah apa pun, saya tetap sayang awak .tp, awak sayang saya ke ? hehe tak nak syok sendiri !

korang-2, ain pinjam mata korang nak suruh and paksa korang baca semua nie ! haha gila kan ? tak nak baca ? bosan ? mengantuk ? lantak pi lah ! ain nak story jugak ! urgh ! STRESS ! aduh, sumpah ain miss gila time ain dgn DIA mula-2 couple dulu .dui, nak gaduh pun susah tahu ? sekarang ? kesian dekat fatin and ayon yg selalu dengar ain merepek meraban haa cerita pasal masalah kteorg nie -___- babe, korang layan jea lah ain nie :( 

I MISS THAT MOMENT :'(

bila semua tu, nak berlaku lagi ? hm jelous tgk couple yg sweet jea, tak gaduh semua ! terutama sekali bila tgk fatin and ayon ! okay, korang mmg sgt sweet lah babe ! hope korang kekal (: bila ain nak SO SWEET mcm korang ! haha boleh sebenarnya kan b ? 

haha okay, makin gila dah nie .baik ain stop, sebelum mengarut lebih-2 kang ! that's all lah sayang-2 semua .

LOTS OF LOVE 
NURUL A'IN (:

1 comment:

  1. pada pandangan saya :

    sb knp bf awak cakap " untung aa byk lelaki " sb dia jealous , untuk elakkan tho . awak kenalkan lha kawan kawan lelaki awak kat dia tapi kalau dia tak suka awak kena delete lha kawan lelaki awak sb act , jealous lelaki terhadap org yg dia sygg sangat kuat tau :)

    ReplyDelete