:')

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 21 July 2011

Happy ^^

dearbloggie (:
hoho balik tuisyen terus online, haha dah kemaruk weh ! akak ain ada kat rumah nie, so ain kena guna kan peluang nie sebaik mungkin ! yela, nnt bila dia dah balik penang tak tahu lah lagi bila ain nak online pastu nak update awak kan sayang ? entah-2 seminggu akan datang baru boleh online ! ZzZzzZz yeee faham-2 lerr kenapa -,-

awak awak, nak tahu kenapa ain happy ? hehe senyum sentiasa jea sekarang ! SEBAB ? dah 4 hari tak gaduh dgn DIA ! woot woot, suka okay ! tak tension mcm selalu ! wee, thanks b ! kita sebenarnya boleh kalau tak gaduh, tp kita jea tak nak :D tp, salah saya jugak kan ? selalu buat awak marah, sakit hati, sedih mcm-2 lah ! kesian awak kan ? huhu sorry sayang ! janji tak nak buat dah b :) 

hui, hari nie ain pegi sekolah dgn keadaan yg amat-2 mengantuk ! aiyoo, sebelum nie tak pernah mengantuk mcm nie pun .mmg time addmath tadi, ain tidur dalam kelas :D haha teruk ! lah, cikgu tu pun tak kisah pape .haha cikgu paling BAGUS ain pernah jumpa :P mmg lepas nie ain akan LULUS addmath, LAWANNYA :P faham-2 lerr .

ZzZZz esok sekolah lagi ! tp, mak ayah akak ain, nak keluar esok pagi ! ala, nak ikut ! hm tp, mak ain suruh pegi sekolah .eeee diorg saje jea nak keluar time ain pegi sekolah ! GERAM+BENGANG ! takpe, sabar sabar .MENGALAH LAH AIN ! yeee, mmg ain tgh cuba nak mengalah sb akak pun tak selalu balik kan -___- 

okay, mmg tgh buntu nie tak tahu nak menaip apa lagi ! hehe okay tahu dah, ain nak cakap 'SAYA SAYANG AWAK' .gila kan ? yeee mmg ain tgh gila kan MUHD SHAMIRUL ! hee awak, saya sayang awak tau ! 

haha okay, sebelum ain mengarut melebih-2 kang baik ain stop .okay, that's all for today .hm today entry kali nie tak berapa menarik :D eleh, mcm sebelum nie menarik sgt ! haha okay diam ! byeeee peeps :P

LOTS OF LOVE
NURUL A'IN (:

No comments:

Post a Comment