:')

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 24 July 2011

I MISS THAT MOMENT :')

dearbloggie (:
hey sayang, ain baru balik nie .nak tahu tak pegi mana ? hoho abah bawak pegi cameron .yeeee happy sb dah lama tak pegi holiday mcm tu, even kejap pun kteorg tetap happy .thanks abah (:  serius penat gila sekarang .tp, nak online jugak sb nak masuk gambar baru :P gedik ! yeeee kalau tak masuk sekarang, bila lagi ? nak tunggu tahun depan ? dah lah broadband pun susah nak dapat .

okay, ingat bila ain balik nie boleh lah nak senyum-2 kan ? haha F ! mcm ba . . . haish ain dah agak dah semua nie mesti jadi ! jadi apa korang faham-2 lah kan -___- bila online jea, hui mmg benda-2 nie semua buat kan ain sakit hati ! haha it's okay, ain dah cuba tak nak rasa mcm tu .sb ain dah agak benda nie akan jadi (:

dah stop cite pasal benda-2 nie, menyampah nak dengar, nak taip and apa-2 lah ! balik pada title kat atas .yeeeee ain miss semua kawan-2 ain :( FATIN, LYNN, NADZRI  babe, ain miss korang ! miss masa-2 kita dulu ! entry nie mmg untuk korang (: hope korang happy ;) sorry if tak menarik mana pun :P


FATIN NAJIHAH

yeee firstly ain nak cite pasal fatin (:
hoho ain paling rapat dgn dia .ain sayang dia, ain suka kawan dgn dia .kenapa meh ? hehe biar lah ain sorang yg tahu kan :P mcm mana boleh kenal dia ? haha okay, kteorg start kenal dari darjah 4 .tp, tak rapat lagi .naik form 1 baru start rapat sikit-2, and skrg dah rapat banyak :D yeeee kat mana ain ada, kat situ jugak dia ada .kteorg mmg tak boleh berpisah kan sayang ? ;) dia nie suka buat lawak, kepala gila and manja jugak lah kadang-2 :D kalau layan dia, mmg takkan habis .that's why suka kawan dgn dia .hey fatin, ain sayang fatin tau tau ! <3


MOHD NADZRI

second, nadzri (:
hee my best buddy ! hoho kawan lelaki yg ain paling rapat ! ain sayang dia jugak, suka kawan dgn dia jugak :D kteorg nie dah mcm adik beradik, kteorg mmg rapat gila ^^ tak kisah org nak cakap apa kan nadzri kan ? :P start kenal dia tahun lepas, time form 3 ! yeee even kteorg kenal takde lah lama pun, tp kteorg dah rapat like sibling .kenapa eh ? haha tu RAHSIA :D okay, dia nie pun suka buat lawak, kepala gila jugak ! mmg tak sah kalau lepak dgn dia, kteorg tak gelak mcm tak ingat dunia :D haha kdg-2 dia nie blur jugak :P sorry babe .dia nie susah jugak nak tgk dia marah, tak tahu kenapa :P happy go lucky sgt .tp, kalau dah marah, mmg susah nak pujuk -___- tu lah nadzri yeeee .nadzri, aku sayang kau :D geli tak ? haha KISAH ? 


NUR SHAZLEEN

lastly, shazleen or lynn (:
hee bestfriends seterusnya .ain sayang dia, suka kawan dgn dia ! ain suka cerita masalah ain dekat dia, sb dia pendengar yg terbaik (: suka bagi nasihat .ain kenal dia, time ain darjah 5 .kteorg pernah main netball and basketball sama-2 ! best time tu kan sayang ? hee lepas tu kteorg pernah gaduh jugak :D haha okay time tu tak berapa nak matang sgt ! okay, mmg malu kalau ingat balik :P hee dia nie suka buat lawak jugak, kepala gila tahap gaban :D ganas, and mcm-2 lah .haha dia nie, tak sah kalau tak pukul cubit kteorg satu hari .yeee mmg dia ganas tp hati lembut kan kan ? ;) lynn, aku sayang kau <3

okay, tu semua kawan-2 yg ain rindu gila :') rindu nak lepak sama-2, nak hangout sama-2, nak gelak sama-2, nak menangis sama-2 :'( tp, semua tu dah takde .babe, ain sayang korang semua .ain nak minta maaf if ain ada buat salah dgn korang, buat korang sakit hati ke, terasa ke, bengang ke ain minta maaf sgt-2 ! korang kawan terbaik :) you all the best friends i ever had ! LOVE YOU ALL ! MISS YOU ALL !



tgk lah, happy kan kita time nie ? kenapa skrg kita semua tak happy mcm nie ? huhu :'( korang tak rindu ke time nie ? hee emosi lebih pulak ain nie :') okay that's all for today, hope korang happy bila baca semua nie :)

LOTS OF LOVE
NURUL A'IN (:

No comments:

Post a Comment