:')

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 27 July 2011

TERHARU :') thanks to my hubby MUHD SHAMIRUL :')

dearbloggie :)
hey sayang, nak tahu something ? kenapa ain rasa terharu gila nie ? huhu mmg hari nie DIA buat ain rasa terharu and nak menangis ! mmg air mata nie asyik mengalir jea :') cite dia mcm nie yeee, tadi ain im dgn DIA .dia ada bagi satu link .tp, ain tak boleh tgk, dia cakap tu gambar lelaki korea .hoho ain agak rasa hampa lah tak dapat tgk :P pastu ain bagi dia link gambar LEE MIN HOO .saje nak bagi dia jelous :P yeeee mmg dia jelous ^^ then dia cakap dgn ain, dia nak bagi ain tgk gambar perempuan paling cantik .huhu time tu mmg rasa jelous dah dtg :P then dia bagi link, dia tak bagi buka lagi time tu .then, lepas tu dia buat ayat panjang pulak .nak tgk tak ? heee nak share dgn korang korang semua nie :) 

|
|
|
|
V


okay nie ayat mula-2 dia .masa nie dah rasa terharu gila :')


time dia nak bagi link gambar, konon nya nak buat ain jelous :D haha mmg ada rasa jelous pun :P


huhu :')


okay, rupanya link tu gambar ain lah yunk :) sweet tak ? hehe agak lah kan kan ? sumpah ain terharu dia cakap mcm nie, dah lah ain tgh dgr lagu 'YANG TERINDAH' .mmg terus menangis .yeeeee b, awak berjaya buat saya menangis lagi :') b saya nak awak tahu, if awak cakap saya mcm tak serius dgn awak, mcm tak kisah pasal awak tp dalam hati saya, saya sayang awak sgt-2 b ! sumpah saya sayang awak :') takde org lain yg saya sayang selain awak .ingat tu ! saya tak kisah awak nak cakap saya tak serius pasal hubungan kita, maybe awak jea nampak mcm tu .tp, saya betul-2 serius dgn awak sayang :) satu jea saya harap, awak jgn mainkan perasaan saya okay ? 

ILOVEYOUSOMUCH MUHD SHAMIRUL <3
ONLY YOU !


LOTS OF LOVE
NURUL A'IN (:

No comments:

Post a Comment