:')

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 29 July 2011

FUN, FUNNY, TIRED, HAPPY ^^

dearbloggie (:
sayang sayang, ain happy hari nie .hoho kat sekolah hari nie best jea, sb lepak dgn DIA ^^ yeee sebelum nie pun lepak jugak .tp, hari nie lagi best ! kteorg main badminton sama-2 .waaaa sweet tak ? haha okay tahu kteorg sweet :P act tadi, ain main dgn fatin jea .sb kteorg pj tadi .tetiba mcm rasa lagi best jea main kan, so kteorg teruskan sampai nak dekat balik :D mula-2 yg main ain, DIA, fatin, ayon jea .then, turun lah kaum kerabat yg lain :D ijan, arif husnil, wardah, alip, gee and seangkatan dgn nya :D yg lain tak berapa kenal pun .

mmg hari nie happy, penat, seronok semua ada :D berpeluh-2 ain main tadi, waaaaa lepas nie berat badan turun lah :P best jugak tadi, lepak ramai-2 pastu main gitar pulak ^^ tp, lepas tu ain kena masuk kelas -,- sb time tu masa agama, kang tak pasal-2 kena ceramah free pulak :P cukup lah sekali -___- tp, dalam kelas kena jugak PERLI dgn dia .hoho okay, mmg terasa sgt ustazah ^^ takpe, tak kisah -,- ain dah biasa kena perli skrg dgn cikgu-2 di sekolah .tp, ain makin syg diorg :D haha lawak tak ? 

okay, skrg ain cuba nak happy .sebab sebab, tetiba rasa nak marah rasa nak emosi :D tp, sabar ain cuba kawal emosi nie ^^ buat mcm takde pape (: yeeeeeee jadi mcm nie sebab layan ijan punya pasal .okay, dia punya cerita mmg best ! tp, agak menyakitkan hati :D haha kan ijan ? ^^ nasib baik dia dah off x) haish lepas nie, tak nak ambik kisah pape dah ! okay, janji awak yeeeeee ain ! jgn kuat jelous sgt, and kalau boleh tak payah jelous lgsg lah .senang bukan ? hoho boleh ke ? yeeeeeeee PASTI boleh lah ain kan ? kalau ada rasa mcm tu, simpan dalam hati ^^ wink wink, tak pun menjerit supaya rasa tu hilang :D okay kan kan ? 

biar lah org nak cakap ain nie tak nak ambik kisah ke apa ke, peduli apa ain kan ? kalau ambik kisah sgt, org tak suka ! yeah, ain tak nak buat benda yg org tak suka :P so, better DIAM ! x) lepas nie, tak nak EMOSI tak nak JELOUS and mcm-2 lah .nak HAPPY GO LUCKY jea :P woot woot ^^ jgn nak happy sgt lah yeee ain :D okay, skrg dah pukul 1.19 am .maknanya dah pagi woi ! dah lewat dah nie, mentang-2 esok tak sekolah bersuka ria yeeeee online lama-2 nie :D yeah, harus sebab esok ayah ain takde .dia pegi outstation kat penang, so broadband pun ikut dia pegi outstation jugak x) biasalah tu, mmg tak boleh berpisah diorg nie :P

haaa okay, ain dah mula mengarut :D okay, stop sampai sini .that's all for today .

LOTS OF LOVE
NURUL A'IN (:


No comments:

Post a Comment