:')

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 31 July 2011

ESOK PUASA ^^

dearbloggie (:
wink wink ^^ babe esok puasa lah :D hoho lepas nie boleh jalan kan misi diet :P diet-2 tp nnt bila berbuka melantak mcm apa jea ;) hee biasalah tu ! yeeeeee lepas nie tak boleh nak buat rombongan pegi kantin beramai-2 yeeeeee kawan-2 sebab esok dah puasa ! nnt mula kan hari persekolahan dgn berpuasa ! urgh, nnt penat lapar semua ada -___- pastu exam pun time puasa, lagi bertambah stress ! haha okay, takde motif pun nak post entry hari nie .nie just saje gedik-2 ^^ 

babe, ain baru balik nie dari kepong pegi rumah mak angkat ain ukur baju .yela, badan nie dah gemuk ! nak tempah baju raya nie, kena lah pegi ukur balik -___- hehe dah gemuk ! yeeeeeeeee pastu pegi jalan kat jusco, ingat nak cari baju lerr untuk raya nie .tp, takde yg berkenan lerr .aduh, ain oi susah betul cari baju awak nie -,- mak awak pun tak larat nak bawak dah :D semuanya tak suka .yeeeeee ain nie cerewet sikit .yela, kita mesti lah nak pilih yg terbaik kan ? so, tak salah kalau cerewet sikit :P balik jea, terus online ! tak tahu nak buat apa dah, bosan ! oh yeeeeeeeee, bila online jea ada lah sorang perempuan nie BAPAK GEDIK weh ! haish sorry lah kawan, ain tak nak tulis pasal awak pun dalam blog nie .tp, awak yg paksa ain okay ! fyi, blog nie tak nak pun ada cite pasal awak dalam nie -____- 

urgh ! tak habis-2 lah awak nie sayang :) dari dulu lagi, awak mcm nie kan kan ? apa masalah awak eh sayang ? awak nak semua lelaki ke apa ? awak dah tahu dia tu dah ada gf, kenapa awak still nak gedik-2 dia ? oh haha saya tak nak salahkan awak 100% sb dia pun sama -,- haish mcm-2 lah awak nie .awak boleh pikirkan sayang ? pikir sikit, dia tu bf org yeeeeeeee :) yaaaaa mesti awak pikir, BF jea pun bukan HUSBAND rite ? haha okay fine fine, ;) ain pun dah janji tak nak rasa jelous kan kan ? so, just shut up ! okay dah dapat lepaskan dekat awak bloggie pun ain rasa okay dah .ZzZzZz okay that's all for today .ain dah PENAT nak tgk, nak rasa semua nie ! dah malas nak marah-2 apa semua dah, SUKA HATI AWAK LAH YEEEEEEEE SAYANG :) 

LOTS OF LOVE
NURUL A'IN (:

No comments:

Post a Comment