:')

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 9 August 2011

jari menurut kata hati =='

dearbloggie (:
agak lama ain tak update kan kan ? kenapa yeeeee ? KERANA, AIN MALAS ==' haha apa pun tak boleh ain nie .dulu bukan main excited lagi kan ^^ biasalah mula-2 kan, mmg nampak sgt batak tak pernah ada blog :D  okay first ain nak cite nie, benda nie terjadi pada hari isnin, tanggal 8 OGOS 2011 .mmg ain saje taip besar-2 sikit supaya bila DIA baca, DIA boleh ingat tarikh kteorg couple ==' yeeeeeeeeee mmg hari tu, ain sedih gila .sebab ? motif ? hm sebab hari tu, satu hari mmg tak jumpa DIA ! yeeeeeeeee jumpa pun dari jarak jauh .sedih tak ? okay, mmg sgt sedih even semalamnya kteorg dah keluar satu hari -____- haha ain tak tahu kenapa mmg tak boleh kalau tak tgk muka dia satu hari .nnt penyakit RINDU datang, awww GEDIK AIN NIE ==' saya mmg gedik, nak buat mcm mana kan ? :P balik jea sekolah, ain mcg lah DIA mcm biasa .tp, dia dah tidur ==' haha yeeee dia mmg mcm tu .takpe, ain tak kisah .ain mcg dia, ain wish lah anniversary kteorg .if baru 6 bulan, ain wish jugak .sebab, mmg setiap bulan kteorg mcm tu .tp, hari tu dia tak wish ! bila ain wish, ain taip mcg panjang-2, bila dia bgn ain mengharap boleh lah dia nak reply balik .tp, harapan ain tu hancur berkecai ! dush, mengharap sgt .tgk-2 dia buat bodoh jea sampai lah dah masuk tarikh esoknya .haish sedih lagi nie, dah lah kat sekolah tak jumpa balik jea dia buat bodoh jea pasal tu .yeeeeee maybe dia pikir tak perlu kot nak wish mcm tu dah, yela baru 6 bukan kan ? haish takpe awak saya faham .lepas nie, saya nak diam jea untuk bulan seterusnya .esoknya awak nampak saya okay dgn awak, gelak-2 dgn awak sebab saya tak nak nnt awak cakap saya nie mengada .pasal benda tu pun saya nak emosi bagai ==' biasa lah perempuan .hati cepat tersentuh .kan kan ? 

keesokkan hari nya, ain happy sebab dapat jumpa dia ^^ woooooo lepas rindu ;) tp, lepas tu emosi lagi sampai skrg ==' tak perlu cite lah kot, malas nak taip panjang-2 ! -______- tp, dia tak habis-2 tanya ain okay ke tak ? takde pape nak cite ke ? haish terpaksa menipu bulan puasa nie ==' sebab malas nak cakap banyak ! okay so ain diam -___- nnt dia dah baca entry nie, dia tahu lah kan kan ? tak payah ain nak kena cakap semua .senang kan ? :D suka ambik jalan mudah ==' hari nie pulak DIA tak datang sekolah .tak sihat pulak laki ain nie .kesian dia :'( ain kat sini pun sakit jugak, sakit RINDU ! haish, awak dah buat saya sakit nie ==' mcm mana ? sekarang pun ain tgh online dgn DIA, yeeeeee dapat IM sama-2 dekat fb tu kira okay lah kan ? :') kalau dia pegi sekolah pun, dapat tgk dari jauh jea buat apa .sama jea mcm duduk kat rumah masing-2 nie haaaaaa .tadi kat sekolah, ain lepak dgn fatin ayon kyra and the geng .woooooo kteorg belajar main tepuk-2 .wink wink ^^ best gila weh ! hoho esok nak belajar lagi :P  okay tu setakat nak menghiburkan hati ==' 

haish ain ain, mana gelak gila awak tu ? mana mulut awak yg selalu banyak sgt membebel, bercerita semua tu ? mana perangai gila awak tu ? mana perangai GEDIK awak tu ? jgn nak bersedih sgt lah kan kan :') 

haish dah lah, buka cerita lain .nie nak story sikit, ada lah sorang girls nie kat sekolah ain dia cari pasal dgn ain and the geng .woooooooo gangster lah dia kan kan ? fyi yeeee sayang, kteorg nie tak suka nak gaduh-2 dgn awak yg perangai tah pape tu .kteorg nie tak layan perangai yg tak matured awak tu, benda kecik awak nak tunjuk satu sekolah yg awak tu gangster sgt lah sampai nak pandang-2 nak cakap-2 belakang kteorg .haish malas nak gaduh bulan-2 puasa nie .buang masa ! and status-2 awak tu jgn nak bajet good-2 sgt ! awak kalau takde geng awak tu, takde lah gangster mana kan ? haha hadui, lawak lah tgk awak nie ^^ 

okay dah-2 that's all for today =='
LOTS OF LOVE
NURUL A'IN (:

1 comment:

  1. awk bnyk membebel ! huhuhu , sabar ye sayanggg =)

    ReplyDelete