:')

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 14 August 2011

BORING TIME -_______-

jyeahh dearbloggie, dearstalker x)
korang buat apa jea petang-2 mcm nie ? hoho hari nie ain bosan gila .tu yg online sambil update something nie ;) eh, dah bosan-2 mcm nie sambil online tu ain stalk lah blog-2 kat group blogger kat fb nie .tetiba ain tertarik dgn satu title nie 'KISAH SERAM' so, ain pun tekan lah kat title tu .thanks to blogger tu, cerita dia sgt menarik, seram, sedih semua ada lah .korang try lah baca .

nie link dia 
|
|
|
v


yeah, tu lah link dia .korang try baca, serius best x) tp, jgn baca time korang duduk sorang-2 .serius seram tp best ! terbaik lah babe, good job <3 tengah-2 online nie tetiba perut nie vibrate pulak ==' tu menandakan yg ain tgh lapar ! bila nak berbuka ? yeeeeee tgk jam skrg pukul 4.33pm that's mean masih lama lagi nak berbuka ==' haha sabar yeeeee ain .

babe, ain mimpi buruk malam tadi :'( serius sampai skrg ain asyik terbayang jea .bukan pasal hantu ke apa, tp pasal si DIA ==' ain takut ! nak cite, tp nnt tak habis pulak .takpe lah, nnt-2 jea lah ain cite x) *malas nak menaip panjang-2 sebenarnya .okay that's all for today sayang (:
LOTS OF LOVE
NURUL A'IN (:

No comments:

Post a Comment