:')

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 13 August 2011

SORRY =='

dearbloggie, ain ada cerita nie .hm mmg sampai skrg ain tgh bengang lagi nie ==' title kat atas tu, hm i'm sorry :'( sorry untuk mr.s fatin and ayon .huhu KENAPA ? yeeeee hari nie ain plan nak keluar dgn diorg semua .pegi shopping, pegi buka puasa kat luar sama-2 .tp, semua ROSAK ! sb nya, mak ain tetiba tak bagi keluar pulak .hm kteorg semua dah siap, dia tetiba tak bagi keluar -_____- hm mmg agak bengang, geram semua ada lah .

sorry sgt-2 babe :'( sumpah ain rasa bersalah dgn diorg .yela diorg semua dah siap kot, ain pulak cancel last minit .kalau dia dari awal lagi cakap tak bagi ain pegi, takde jadi mcm nie ==' SORRY SORRY

No comments:

Post a Comment