:')

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, 14 August 2011

cuba untuk memberikan senyuman (:

    dearbloggie and my stalker-2 (: amacam berbuka tadi ? kenyang tak ? makan apa jea ? hoho today ain berbuka dgn nasi and kari kepala ikan .weeeeee sedap weh x) yeaahhh, penangan masakan ayah saya ;) MUSTAFA BAKRI <3 haha banyak jugak lah makan hari nie, even hati tgh dalam kesengsaraan ==' haish kenapa lagi nie ? yeeeeeee even nampak mcm ain happy, senyum-2, gelak-2 tp dalam hati nie menangis :'( kenapa yeee ? hm biasalah kalau org bercouple nie ==' kadang-2 happy kadang-2 tak, sampai ada yg rasa terus nak berubah perangai tu, akibat bosan dgn pasangan dia .am i rite ? yeeeee itu lah yg ain rasa skrg :') 

    yeeeeee betul lah kot cakap sorang blogger nie, EINA SAKINAH (: time mula-2 couple, time mula-2 nak tackle kita dulu, time sebelum couple dulu semuanyaaaaaaaaaaaaa MANIS ! mcm lolipop kan ? #okay mata ke atas, tangan kat bahu ==' skrg ? hm mana semua tu ? susah sgt kan nak keluar ayat-2 manis tu ? kenapa eh awak ? dulu kita selalu jugak gaduh, tp awak tak pernah jemu luahkan ayat-2 manis awak tu .hm kenapa awak skrg susah sgt nak cakap mcm tu ? kenapa awak berubah ? haha okay, saya bukan nak minta simpati sape-2 pun .nie blog saya, tempat saya nak luahkan apa yg saya rasa .so, saya nak luahkan jea apa yg saya rasa skrg .

    haish, sudah lah yeeee ain .jgn nak bersedih sgt .awak nak exam dah, so biarkan lah apa nak jadi .senyum senyum dan teruskan senyum (: if dia sayang awak, mesti dia perasan perubahan dia .so, ain just relax okay .cool ;) okay skrg tepat pukul 12, bila awak nak tidur ? esok sekolah yeeee cik ain oi .hm DIA dah lama dah tidur .awal pulak dia tidur harinie, mengantuk katanya .yeeeee tinggal saya sorang-2, dia wish nak tidur tadi pun just say GOOD NIGHT ! love you ? miss you ? hm takde dah ayat-2 manis tu .sedih tak ? hm okay sangat sedih ! now ain rasa ain perlukan Neia qiefsya ! Neia i need you now ! hm yeeeeeee hanya tu jea yg mampu ain buat, dia nun jauh di penang sana ! ==' nak call ? dia pakai celcom, kredit celcom ain mmg ada rm 0.00 ! haha banyak kan ? ==' 

   dah cik ain, log out fb, log out blog and tutup laptop pegi cuci muka gosok gigi semua then TIDUR ! anggap lah apa yg jadi hari nie antara awak dan DIA, mcm MIMPI BURUK ! yeeee esok pagi just bangun tidur and senyum lupakan apa yg jadi hari nie (: senyum senyum .INGAT TU ! esok kat sekolah, just buat mcm biasa nasib lah kalau jumpa DIA, jumpa lah .kalau tak, lagi bagus ;) dia pun mesti tak mengharap, tak excited, nak jumpa awak ain .so, awak pun jgn nak terhegeh-2 sgt ==' #yeee padahal dalam hati dah rindu sebakul ! kalau boleh, mmg nak jumpa sgt ! shut up ! tu hanya kata-2 hati ain ! 

   okay, masa untuk tidur .good night peeps <3 good night stalker-2 sekalian ;) love you !

LOTS OF LOVE
NURUL A'IN (:

2 comments:

  1. yeah im here .cter kat sni jela .ngee~ chill laa k .tamaw pk2 ta .exam da dekat kan .sabar tu separuh iman, tmbh2 buln pose .just fokus pade yg pnting je skrg ni ok .erm nk tnye, sjak bile ang gsok gigi sblum tdo ?? bukan ang reti cuci muke je ke ?? hahahaha

    ReplyDelete
  2. okay (: haha itu kurang ajar nok ! sejak dah pegi service gigi hari tu x)

    ReplyDelete