:')

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 19 August 2011

budak HOT =='

dearbloggie, dearSTALKER sekalian x) apa khabar ? menanti entry baru dari ain ke ? haha PERASAN ==' entah-2 korang tak kisah pun ada entry ke tak kan .haha emosi pulak :D okay tak nak buat intro panjang sgt sb tak sabar nak story kat korang pasal sorang budak HOT nie x) haish hot sangat ke budak nie ? haha HOT lah sayang ! tah apa masalah dia tah bulan-2 puasa nie mulut dia mcm LONGKANG .korang korang ingat tak ain pernah cite ada budak nie, cari pasal dgn ain and the geng ? wooo budak nie skrg dah lebih tahu ? ==' haish sakai lah awak nie sayang (: 

cite dia mcm nie yeeeee, semalam kat sekolah pagi-2 buta dah dapat cerita budak HOT tu dia copy paste status ain ==' sakai rite ? apa dah takde ayat dah ke sampai awak nak copy paste ayat saya tu ? haish awak awak, ke ayat saya tu sedap sgt sampai awak nak copy paste ? kalau ikutkan hati mmg ain nak malukan dia dekat wall tu .tp tp, mr.s tak bagi ==' takpe, saya dgr cakap awak b ! saya diam .heyy, BETINA awak jangan ingat kteorg nie GOY dgn awak lah sayang .GOY ? eeeeuuuuuu AYAT REMPIT DOH !haha sesuai lah dgn cara awak kan ? awak kan HOTSTUFF babe x) kteorg tak boleh ikut awak .awak gangster sekolah kan ? haha yeah, semua org takut dgn awak ! woooooo awak sembang dekat status awak tu, ayat awak mcm bagus kan ? haha HARUS LAH ! HOT kan kan ? eh eh girl, sebelum awak nak cakap kteorg nie PENGECUT lah kan awak pegi depan cermin awak tanya diri awak dulu boleh tak ? adoi, KAU YG PENGECUT ! F ! ==' haaa kan dah terkasar nie .

 |
|
|
|
V
 
haha..tdy kan kat skolah..ade sorg minah bajed howtt ni kirim salam maut kat aku..fuhh tkowtnyer aku..haha..goy lutut ak dowh..tpy yg bodoh ckit tu..die pesan at member ak soh ckp at aku..laa pnakowt upernyer..igtkn gangster sgt tdy..hahaha..mcm bdk2 bodoh jer taw x najiha..ak x layan pon benda2 mcm nih..n x tercabar pon dgn perlakuan ko tuh..haha..klo brani sgt..F2F la dgn ak n thr geng..!! ♥♥♥ lalalalalala
 nie salah satu status budak HOT tu (:
 eeeeuuu HOT kan dia ? ajak face to face lagi lah ! haha betul-2 buat ain takut nie .kau yg pengecut sebenarnya perempuan .haish kau banyak kali terserempak dgn aku, jumpa aku kat tandas tp kan asal kau dgn geng-2 HOT kau tu tak hentak aku time tu weh ? asal kau dgn geng kau tu diam bila jumpa aku weh ? halamak, mana pegi mulut kau yg mcm BANGKAI tu doh ? kat status sembang bagai nak rak kau kan ==' haish tak faham aku .SEMBANG lebih kau nie .
 haha okay lah awak, skrg saya sabar dgn awak tau-2 ! bila-2 masa saya boleh pegi jumpa awak .dekat jea awak, tak jauh pun ! sebelah-2 jea .so, beware :D saya bukan jenis mcm awak tau suka sembang-2 nie ;) so waiting for me okay darl ! haish betul-2 semak cerita awak dalam blog saya nie .tp, nak buat mcm mana awak yg paksa saya malukan awak mcm nie .nie kira baik saya tak mention nama awak okay .so, berterima kasih sikit yeee .saya tak kejam ;) 
 haish pagi-2 mcm nie, ain dah post entry mcm nie kan ? kurang pahala puasa nie ==' act, ain skrg kat perodua ! teman mak ain service kereta kesayangan dia tu ==' haish dah lah plan nak keluar dgn mr.s .takpe b, saya akan cuba paksa ummi balik awal ! nak keluar dgn awak punya pasal nie .heee sweet tak yunk ? harus lah kan ? x) awak pun tak bgn lagi kan ? lambat pulak awak bgn nie yunk, selalu pagi-2 mcm nie awak yg tunggu saya .hari nie, saya pulak tunggu awak .hee kira okay lah tu asyik awak jea tunggu saya kan ;) so, bangun cepat sikit eh b ! jgn bangun lambat ! ILOVEYOU B <3 okay that's all for today (:
|
|
|
|
v
my hunnybee (:

loveyou GENDUD <3
 
LOTS OF LOVE
NURUL A'IN (: 

2 comments:

  1. halamak, ayat rempit dah keluar ! jgn guna ayat rempit, nnt jadi golongan budak HOT tu yeee kakak ku x) awak search kat fb tu, nafisya sara yeee .tgk budak HOT tu ;)

    ReplyDelete