:')

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 25 August 2011

today is THURSDAY ^^

yeah stalker sekalian :) skrg pukul 2.07am .weee gila tak ? skrg tak tidur lagi .haha yeahhh, nak tunggu waktu sahur menjelma .agak-2 boleh tak ? haha boleh kot, sb ain tak mengantuk lagi skrg nie .mata nie segar bugar pulak 0.o haha okay back to the title .yeeee korang semua mesti tahu kan hari nie hari khamis .tapi tapi, skrg dah masuk hari jumaat lah derr x) sepatutnya update awal-2 sikit .tapi, dah terlambat -.-' jyeahhh, apa yg istimewa sgt hari khamis nie ? haha harus lah special bagi ain maybe mr.s jugak fatin jugak ieka jugak ayon jugak and haziq jugak x) haha kenapa kenapa ? sebab okay first sekali kteorg dapat lepak sama-2 dekat depan rumah ain tu .yeeeee kesian korang, duduk lapik surat khabar jea -.-' haha serius best .lagi-2 time hujan .

nak dijadikan cerita lah mcm mana diorg diorg nie boleh ada kat rumah ain .act, kat sekolah tu ayon suruh ain balik dgn mr.s naik motor dia .sebab dia nak naik bas dgn fatin, yeaahhh #first time naik bas yee ayon :D okay lah, nak cari pengalaman mcm mr.s saya jugak .tp, untunglah ayon bas masuk dalam kan ? tak perlu jalan kaki mcm mr.s -.-' kesian awak :') takpe, sweet memory kan sayang ;) tepat pukul 12.30pm ain and mr.s balik lah naik motor ayon .waktu tu nak hujan, nasib baik sempat sampai rumah .sampai rumah jea, hujan pun turun .ain and mr.s menanti kedatangan fatin ayon :D lepas beberapa minit menunggu akhirnya muncul jugak diorg dgn basah kuyup nya haii .kesian korang :') tapi, bukan fatin dgn ayon jea ieka and haziq pun turut serta dalam acara berlari dalam hujan .haha so sweeet <3 mcm filem hindustan bila tgk diorg berempat lari dalam hujan .kita bila lagi awak ? hehe kita lagi best kan kan ? awak ingat tak, kita main hujan tapi time tu kita atas motor ? haha bahaya ohh -.-' tapi best .tu pun sweet memory jugak b ! hee awak ingat tak ? -.-' 

pastu sementara tunggu hujan berhenti, kteorg lepak depan rumah ain tu .kteorg tgk wayang free :D haha tgk org yg baru cinta nak berputik #haziq dgn ieka lerr :P hee diorg sweet sgt ! suka okay :) pastu kteorg dgr lagu .semua layan kepala gila -.-' mmg semua gila okay ! tgh best-2 lepak, tetiba haziq nie melompat-2 lari menyorok kat belakang penyidai kain ain .hadoi, terkejut kteorg semua haaaa .haha rupa-nya dia nak menyorok dari kawan mak dia -.-' adoi, suspen jea lah dia nie .jiran ain tu, kawan rapat mak dia .so, dia risau lah .hai, tahu takut ehhh x) lepas dah lama lepak kat situ, hujan pun berhenti mereka mereka semua termasuk lah mr.s pulang ke rumah masing-2 :( hm berat nak lepas kan awak b .lepas nie tak jumpa dah .awak nak balik kg dah nie, nnt syg sorang kat sini -.-' nnt rindu ! mcm mana ? haish rasa tak puas jumpa awak tau !


yeah, with my hubby busuk .
love you so much !

haaa lupa nak cerita nie, ain ada bagi kad raya kat mr.s ! heee kad special untuk awak .siap print gambar lagi letak kat kad raya tu tau :D heee tanda saya sayang awak b ! love you so much much much and much ! bak kata awak KETAT-2 lah b :D hahaha okay that's all for today .morning peeps <3

LOTS OF LOVE 
NURUL A'IN (:

No comments:

Post a Comment