:')

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 27 August 2011

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN ^^

salam peeps, stalker-2 x) yeeayyy ! nak raya dah dah ! korang korang suka tak ? harus lah suka ;) hey hey, jgn nak suka sgt lah kan kalau puasa pun tak penuh woi :D korang korang, balik kg tak raya nie ? huhu kesian lah siapa yg tak balik :( raya kat kL tak best kan kan ? huhu ain balik kg tp, serupa tak payah balik ohh -.-' malam raya balik, then raya ke 3 dah balik kL ! aaaahhhhhhhhhh, sumpah tension -_____-



jyeeeaaaahhhh, muka tension yg amat sgt nie -.-' tak puas lah raya nnt ! duit raya pun dapat sikit .#ZzzzZzZ ain sedar diri sikit, dah TUA BANGKA -.-' *mcm kat atas tu .hahahaha x) gelak besar ! puii, tu tua sgt okay ! 

okay, tahun nie ain tak post-2 kad raya dah .buang masa :P so, buat ucapan secara terbuka mcm nie cukup lah yeeeee ! taip-2 jea, tgn pun tak penat ! haha *pemalas sebenarnya -.-' 

dikesempatan ini, ain nak minta maaf kepada kawan-2 ain .ain nak minta maaf sekiranya ain TERkasar bahasa, TERbuat korang terasa, TERbuat korang sakit hati, TERkutuk and TERgurau cara kasar ke ain minta maaf sgt-2 .ain ucapkan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN ;) ucapan nie ditujukan kepada kawan-2 fb ain, kawan-2 blogger ain and terutama sekali kepada tersayang MR.S ain, FATIN NAJIHAH, NABILA SHAFIKA, NUR SHAZLEEN, JEROME NG, NURUL SYAHIRA, NUR LIYANA JAINI, SYAQIRA, NOOR SAFWANAH, SYAZANA ROHIZAT, MUHAMMAD SHAFIZAN, JABRULLAH, HIZAMI AMININ *tu jea nama yg ain ingat, kepada sesiapa ain tak mention nama dia SORRY SANGAT-2 :') 


yeah okay, skrg mulut nie tetiba terasa nak makan ROTI JOHN, RENDANG AYAM, SATAY -.-' haha okay, banyak nya awak nak makan ain oi .nafsu makan nie .nak pegi bazar ! tp, takde sape nak bawak -.-' kesian rite ? mr.s takde, mcm mana nak pegi bazar .kalau tak, setiap minggu pegi bazar dgn dia .okay, mmg skrg tgh RINDU awak b :'( 


roti john :)


rendang ayam :)


satay :)

okay mmg mengugat iman tgk semua makanan nie -.-' masa nie baru rindu ABAH ! haha okay bertuah punya anak -.-' abah, balik cepat ! nak makan semua nie bersama, Neia pun dah balik :') time nie lah nak makan ramai-2, COMPLETE ! selalunya berEMPAT jea, tak best ! so, balik cepat sikit yeeeee ! kteorg semua rindu abah .#amboi, kalau nak mcm-2 pandai bodek yeeee x) 

okaylah, dah meleleh-2 air liur tgk semua nie -.-' skrg baru pukul 5.08 pm .ada lagi 2 jam nak berbuka .sabar sabar ;) that's all for today .byeeeeee blogger-2 sekali <3

LOTS OF LOVE 
NURUL A'IN (:

No comments:

Post a Comment