:')

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 27 August 2011

hoyyee, nak baju COUPLE ELMO ^^

salam peeps ! 
nampak tak title atas tu .yeee ain nak baju COUPLE ELMO ! yeee dia sgt comel okay ! mcm mana ain boleh nak benda-2 nie ? haish tadi ain online, then tetiba tangan nie gatal pulak nak search baju couple kat google nie .haaa sekali jumpa satu blog nie dia jual baju couple elmo .eeeee sumpah comel ! 


nie salah satu baju tu, comel ryte ? haha okay mmg terasa nak ambik jea baju tu kat situ #kalau boleh lah kan -.-' yeeee ain dah cite kat mr.s tp dia cakap tak payah beli -.-' haha okay mmg dapat jawapan dari dia, jawapan yg menghampakan ain :( tapi, ain nak jugak ! kang kalau beli, lagi satu nak bagi sape ? simpan buat pekasam ? haha okay -.-' better beli yg biasa ain, tak payah beli yg couple ! -.-' 

korang korang, tahu tak mana nak cari baju elmo yg lawa-2 sikit ? kalau tahu, inform ain yeeee .tinggal kan comment dibawah sana x)

okay tu jea motif ain nak post entry x) byeee peeps <3

LOTS OF LOVE 
NURUL A'IN (:


No comments:

Post a Comment