:')

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 1 September 2011

kat kL sudah -.-'

salam peeps ! 
amacam hari raya pertama korang ? grr sakai, skrg dah raya ketiga ain oi ! baru nak tanya ke ? haha x) bukan apa, ain busy memanjang raya nie .satu hari tu pegi jalan raya jea sampai malam .then satu hari tu jugak, makan jea ! grr gemuk balik lah nnt ! okay ain, jgn nak mengeluh sgt ! sape suruh awak makan banyak -.-' sepanjang duduk kg nie mcm-2 makanan dah masuk dalam perut nie .bhaha semua benda ain sapu x) tp, sumpah best raya kat kg ! dapat jumpa cousin, and family-2 tersayang .cehh, kalau belah ummi dapat jumpa AMNI NAFISA ! yeah, si naughty ain :D #sumpah skrg angah kat kL, angah rindu awak amni sayang ! kalau belah abah, dapat jumpa FAWWAZ  ! yeeee ahli keluarga baru kami (: cucu tok dgn wan yg paling bongsu .woooo suka diorg dapat cucu baru ! okay, dia sgt comel ! #angah rindu fawwaz jugak nie, tak boleh nak cubit pipi awak yg tembam tu !


AMNI NAFISA 


FAWWAZ

okay comel kan diorg ? hehe sgt sgt comel okay ! mcm ain kan ? hikhokk -..- sudah-2 lerr perasan ain x) grr skrg ain kat kL dah, so tak jumpa diorg diorg dah #tak payah nak so sweet sgt dgn ayat sedih tu :D


MISS YOU !
grr miss MUHD SHAMIRUL #mr.s 



yeeee baru dapat berita baik dari si dia ! dia balik malam nie ! yeah ! sumpah happy, lepas nie dapat jumpa awak sayang x) hikhik, rindu sgt dah nie .tp, kesian dia sb dia tak sihat :( #ala, awak nie raya-2 mcm nie lah awak tak sihat yunk .tp, dia degil -.-' ain suruh pegi klinik mcm-2 alasan dia bagi .haish apa lah awak nie .

so, awak balik cepat sikit yunk .saya tunggu awak nie ;) 

okay, mata dah berat -.-' mcm ada batu bata yg sedang bergayut dekat bulu mata nie .so, that's all for today .

LOTS OF LOVE
NURUL A'IN (:

No comments:

Post a Comment