:')

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 8 September 2011

habit cik a'in yg tak pernah sudah -.-'

salam cik bloggie and cik stalker sekalian ;)
sihat kah ? sshhhh shhhh, bersawang sudah blog ain nie .hai tu lah, cik a'in awak nie pemalas yeee x) blog yg satu nie pun susah nak jaga .haha yeeeee saya ada husband nak jaga :D err korang korang, korang ada habit tak ? benda yg korang suka buat bila korang duduk diam jea .haish korang faham tak nie ? hehe buat-2 faham jea lah xD yeah, ain ada satu habit nie .teruk sgt okay -.-' org gila mcm ain nie jea suka buat mcm nie ^^ 

okay habit yg ain suka buat bila ain duduk diam, termenung ke apa ke ain suka gigit bibir ! yeeee mmg nampak sangat gila :D tp, tu yg ain suka buat .kalau ain takde benda nak buat, gigi nie gatal sgt nak main gigit-2 .takde benda nak gigit, bibir pun jadi lah .haha yeeee bibir mmg akan tersedia dgn luka and pecah semua .kalau ain dah start gigit nie, kalau takde org tegur mmg semua bibir ain luka .haha ramai jugak lah tegur .

'Eh, bibir kau luka lah .kenapa ?'

yeeee itu lah ayat yg selalu diorg tanya -.-'
senang jea jawapan dia, 'nak tahu ? sebab aku gigit lah .okay bye !'

err jawapan yg paling senang ain bagi korang kan ? x) tp ramai jugak org salah sangka pasal nie .diorg pikir lain ! okay korang faham-2 sendiri lah .


err bibir nie cantik -.-' bibir ain ? haha mmg tak lah mcm nie .hee mr.s selalu tegur and pesan kat ain jangan gigit bibir ! tp, ain degil x) okay byee ! haha mmg ain degil pun -.-' ain tak boleh duduk diam, mesti nak gigit bibir nie .so, mr.s awak kena selalu ada dengan saya ! supaya awak boleh tegur saya setiap masa ! err ain nak cuba hilangkan habit gila ain nie .tp, tak tahu mcm mana -.-'  pernah one day, ain cabar diri ain nie .ain cakap dalam hati .

'ain mulai hari nie stop gigit-2 bibir okay ! dgr cakap mr.s !'

tp, semua tu lalu bagai air mencurah ke daun keladi ! amboi x) okay mmg takde kena mengena ! haha sekejap jea boleh tahan .lepas tu, dia mula balik -.-' kepala batu betul cik a'in nie ! mcm mana lah mr.s boleh tahan dgn kau nie a'in oi ! 

err okay that's all for today ;) salam peeps ! good night !

Eh, jap nak bagitahu hari nie ain dgn mr.s dah 7 BULAN ! okay byeee x) 

LOTS OF LOVE
NURUL A'IN (:

No comments:

Post a Comment